top of page

Rozloučení se s plaveckou výukou a udělování cen KŘESADLO 2022!

V pátek jsme zakončili naše plavecké počínání poslední výukou a následným posezením v Oáze Jenišov! Oheň, buřty, kytára a trochu té vodní akce v podání dobrovolných hasičů Jenišov nechyběli na programu letošní Oázy. Velké díky posíláme posíláme Oáza-Jenišov (obci Jenišov), dobrovolným hasičům Jenišov společně s Jan Eder, dále panu Pelantovi Pelant - Doupovské uzeniny a Ventura Pub Evropák!


Pátek se nesl ve znamení ještě jedné akce, kterou bylo udělování cen KŘESADLO 2022 „Cena pro obyčejné lidi, co dělají neobyčejné věci.“ Jako klub jsme na tuto cenu nominovali Hrziho (Honza Rzounek), který se na činnosti klubu podílí o samého počátku až do současnosti. Hrziho počínání a nasazení nejen na bazénu, ale i na doprovodných akcí zaujalo hodnotitele natolik, že si odnesl cenu KŘESADLO za rok 2022 a byl mezi pěti oceněnými dobrovolníky! My ho přišli i s rodinou podpořit a vyjádřit mu velké DÍKY za to, že si nás našel a zůstal s námi. Děkujeme, že jsme mohli být součástí této akce, kterou má nově pod svými křídly dobrovolnické centrum INSTAND, z.ú.


Výuku plavání jsme sice ukončili, ale sportovních akcí máme před sebou stále dost! V sobotu odjela česká výprava 6 plavců na Dis+Abled Summer Games 2023 (o průběhu závodu a jak se plavcům daří budeme průběžně informovat). Někteří z nich budou dále navazovat na další EMIL OPEN 2023 v Brně, které začíná ve středu 21. 6. 2023.


Posíláme pozdravy do Polska a v Brně na viděnou!



14 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page